Vergaderen, workshops, feesten en partijen? Voor groepen (vanaf 10 personen) hebben we voor elke gelegenheid een passend arrangement.

Lunchen
Kies voor de lunch bijvoorbeeld voor een ‘lunchplateau’ waarbij we alle broodjes van de kaart in drieën gesneden op grote planken opdienen. Bijvoorbeeld met een klein glaasje soep en grote kannen vers groente- en fruitsap.

Borrelen
Voor een borrel hebben wij een speciaal ‘Borrel & Bites’-arrangement. Een variatie van onze borrelkaart.

Dineren
Dineren met een groep? Kies voor ‘Samen tafelen’: een tweegangen diner met onze diverse salades, en schalen vis, vlees een vegetarische gerechten.

Zoetplateau € 5,50 p.p.
Lunchplateau € 9,50 p.p.
Glaasje soep € 4,60 p.p.
Kan vers sap € 14,50 per kan
Borrel & Bites € 6,50 p.p.
Samen tafelen € 27,50 p.p.

Vergaderen (Eekhoornzaal en Brambergenzaal)

Van dinsdag tot en met vrijdag kun je bij Brambergen kiezen uit 2 vergaderzalen van 09.00 tot 17.00 uur. De Eekhoornzaal (boven in het Bezoekerscentrum van Natuurmonumenten Gooi en Vechtstreek gelegen naast Brambergen) biedt ruimte aan 60 personen. (€375,- per dagdeel € 525,- hele dag). Voor reserveringen kunt u contact opnemen via b.brockhoff@natuurmonumenten.nl

In de Brambergenzaal kunnen maximaal 10 personen vergaderen. Koffie en thee is in deze zaal niet inbegrepen. (€75,- per dagdeel € 150,- hele dag, ook op maandag beschikbaar).

Interesse?

Stuur voor meer informatie over de Brambergenzaal een mail.